.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
گزارش لحظه به لحظه از بررسی صلاحیت سه وزیر پیشنهادی در صحن مجلس شورای اسلامی
نشست علنی صبح امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دستور کار بررسی صلاحیت و برنامه‌های 3 وزیر پیشنهادی در حال برگزاری است.

عزل سه وزیر که دولت به عنوان «‌تغییرات کابینه»‌ خود در سال آخر خدمت‌اش مطرح می‌کند سئوالات بیشماری برا به‌وجود آورد که چرا در دقیقه 90 باید دولت دست به چنین اقدامی بزند. علی جنتی، علی اصغر فانی، محمود گودرزی به ترتیب از وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان برکنار شدند تا امروز سه گزینه پیشنهادی حجت‌الاسلام حسن روحانی در مجلس حاضر شوند و برای گرفت رای اعتماد از مجلس تلاش کنند.

به گزارش شمال نیوز این سه گزینه سیدرضا صالحی امیری، مسعود سلطانی‌فر و فخرالدین احمدی دانش ‏آشتیانی هستند که به ترتیب برای تصدی وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و آموزش و پرورش، رئیس‌جمهور آنان را به مجلس معرفی کرد.‏

امیری صالحی که برای تصدی پست وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی به مجلس معرفی شده است پیش از این به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت ورزش به مجلس نهم معرفی شده بود که نتوانست مقبول رای نمایندگان بیفتد. کارنامه کاری وی نشان می‌دهد که وی بیشتر دارای سوابق امنیتی است و پیش از این به عنوان معاون فرهنگی ستاد انتخاباتی روحانی در انتخابات 92 فعالیت کرده است. آخرین پست امیری صالحی ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی بوه است.

همچنین در مردادماه سال 1392 مسعود سلطانی‌فر به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان به مجلس معرفی شد که در پایان رای گیری مشخص شد که آرا اخذ شده 283 رای بوده است و سلطانی‌فر 117رأی موافق و 148 رأی مخالف داشته و 18 رای ممتنع کسب کرد. در نتیجه او نتوانست رای اعتماد از مجلس کسب کند. با این حال به نظر می‌رسد دولت یازدهم مصمم است که وی را در پست وزیر ورزش و جوانان بنشاند.

فخرالدین احمدی دانش آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی شده است. این درحالی است که حسن روحانی آبان‌ماه 1393 طی نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی «دانش‌آشتیانی»‌ را به عنوان چهارمین وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی سکّان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای کسب رأی اعتماد به خانه ملت معرفی کرد که وی نیز مانند دو وزیر پیشنهادی که امروز به مجلس معرفی شده‌اند نتوانست رای اعتماد نمایندگان مجلس را کسب کند. شرکت در فتنه سال 88 از جمله دلایل عدم کسب رای اعتماد وی از مجلس نهم بوده است.

اینک امروز سه شنبه 11 آبانماه سال 1395 بررسی صلاحیت و برنامه‌های وزرای پیشنهادی ارشاد، ورزش و جوانان و آموزش و پرورش تنها دستور کار نشست علنی صبح پارلمان دهم است و در صورتی که رسیدگی به صلاحیت 3 وزیر پیشنهادی در جلسه صبح به پایان نرسد، مجلس در نوبت عصر امروز هم جلسه علنی خواهد داشت.

در ادامه می توانید گزارش مبسوطی از وقایع امروز مجلس را مشاهده کنید:‌  

 

برای دفاع از صلاحیت 3 وزیر پیشنهادی روحانی وارد مجلس شد   حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور دقایقی قبل برای دفاع از 3 وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد صحن علنی مجلس شورای اسلامی شد.      نشست بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی آغاز شد/ روحانی:‌ دولت در آغاز کارش با بحران‌ها روبه‌رو بود
مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس هنگام ورود رئیس‌‌جمهور به پارلمان به استقبال وی رفت.

علی لاریجانی رئیس مجلس نیز هنگام ورود روحانی به صحن علنی، به وی خوش‌آمد گفت.   مجلس امروز در جلسه رأی اعتماد نماینده غایب نداشت   عضو هیأت رئیسه مجلس اعلام کرد که مجلس در جلسه امروز خود (11 آبان ماه 95) غایب و تأخیرکننده نداشت.     ازدحام نمایندگان هنگام ورود روحانی به صحن علنی مجلس

جلسه صبح امروز (سه‌شنبه 11 آبان) نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای بررسی برنامه‌ها و صلاحیت 3 وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش‌، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان با حواشی همراه بود.

* جلسه علنی امروز در حالی آغاز شد که از ابتدای جلسه حضور گسترده خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران رسانه‌های ایرانی و خارجی چشمگیر بود. بیش از 350 خبرنگار، عکاس و فیلمبردار در جلسه رأی اعتماد 3 وزیر پیشنهادی حضور دارند.      نشست بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی آغاز شد/ روحانی:‌ دولت در آغاز کارش با بحران‌ها روبه‌رو بود
*رسانه‌های الجزیره، المیادین، التجاه و خبرگزاری‌های فرانسه، آلمان و چین از جمله رسانه‌هایی هستند که با حضور در مجلس شورای اسلامی این رویداد را پوشش خبری می‌دهند.

* حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور با استقبال علی مطهری ساعت 8:25 وارد صحن علنی شد که نمایندگان با حلقه زدن به دور وی به بحث و گفت‌وگو با رئیس جمهور پرداختند.

* در ابتدای جلسه علنی صبح امروز، برای مشخص شدن موافقان و مخالفان وزرای پیشنهادی قرعه‌کشی انجام شد که نمایندگان پشت جایگاه هیئت رئیسه این کار را انجام دادند.

 * روحانی  به همراه علی مطهری، نائب رئیس دوم مجلس، محمدرضا تابش و نهاوندیان وارد صحن علنی مجلس شد و عارف با دستمالی که بر دهان داشت و نشان از سرماخوردگی وی می داد، به استقبال روحانی رفت و از روبوسی با روحانی که قصد مصاحفه با وی را داشت، امتناع کرد. ماجرای روبوسی عارف با روحانی و برخی وزرا به یک حال و احوال پرسی و چند شانه به هم زدند ختم شد که این موضوع خنده برخی از نمایندگان را به همراه داشت.

* به‌دلیل تأخیر رئیس جمهور برای ورود به صحن علنی مجلس‌، لاریجانی رئیس جلسه اعلام کرد که تا زمان بررسی برنامه‌ها و رأی اعتماد به وزرا مجلس روال عادی خود را در بررسی طرح الحاق دو تبصره به ماده 617 قانون مجازات اسلامی ادامه دهد.

* به‌دلیل ازدحام نمایندگان در ردیف اول و در جریان بررسی طرح الحاق دو تبصره به ماده 617 قانون مجازات اسلامی، محمد دهقان نماینده طرقبه و چناران که از موافقان این طرح بود از نمایندگان خواست تا در صندلیهای خود حضور داشته باشند که علی لاریجانی نیز از پشت تریبون اعلام کرد نمایندگان در صندلیهای خود بنشینند.

*محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت که در نشست امروز پارلمان حضور داشت در بخشی از جلسه به خواب عمیقی فرو رفت.

* رئیس‌جمهور بخش آغازین نطق خود را در دفاع از سه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان که همه وزارتخانه‌های «غیراقتصادی» هستند به بازگویی چندباره تحلیل‌های اقتصادی خود از جمله نرخ تورم، نرخ رشد و عدم اشتغال در مقطع تحویل گرفتن دولت اختصاص داد و نیز چند جمله ای نیز از برجام سخن گفت.     روحانی:‌ دولت یازدهم در آغاز کارش با بحران‌ها روبه‌رو بود/در مسأله اشتغال عقب هستیم
حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان صبح امروز در جلسه بررسی صلاحیت سه وزیر پیشنهادی دولت در صحن علنی مجلس شورای اسلامی طی سخنانی اظهار داشت: بنده بسیار خوشحالم که در اولین فرصتی که امروز در اختیار بنده قرار گرفته در محضر نمایندگان مجلس دهم به تناسب ترمیم کابینه نکاتی را خدمت شما عرض کنم.

وی در ادامه افزود: گرچه قبلا دیدارهایی خدمت شما داشتیم اما این اولین دیدار در خانه ملت در حضور شما نمایندگان عزیز و بزرگوار منتخب ملت ایران است، به همه شما خسته‌نباشید عرض می‌کنم به خاطر حدود پنج ماهی که در کار و تلاش در مجلس بودید و سپاسگزاری می‌کنم به خاطر همکاری و هماهنگی بسیار خوبی که در مجلس دهم بین دولت و مجلس در طرح و لوایح و نسبت به حضور وزرا در مجلس شورای اسلامی بودیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: تردیدی ندارم که هماهنگی، همفکری بیشتر به نفع مردم و خواست ملت بزرگوار ایران است، دولت یازدهم در آغاز کارش و شروع فعالیتش با مشکلات بزرگی روبه‌رو بود که شاید بتوان نام آنها را بحران‌ها نامید.

روحانی ادامه داد: هیچ دولتی بعد از جنگ تحمیلی نبوده که در آغاز دولت، کشور با تورم بیش از 23 درصد روبه‌رو باشد، در حالیکه در آغاز این دولت کشور با تورم 40 درصد روبه‌رو شد، هیچ دولتی بعد از جنگ تحمیلی نبوده که در آغاز کار کشور با رشدی منفی روبه‌رو باشد اما دولت یازدهم در شرایطی کار خود را آغاز کرد که با هشت فصل رشد منفی روبه‌رو بود.

وی افزود: هیچ دولتی نبوده که شروع کارش با عدم اشتغال خالص چند سال مداوم روبه‌رو باشد، اشتغال خالصی که تقریبا در طول چند سال نزدیک به صفر بوده، هیچ دولتی نبوده که در آغاز کارش بعد از انقلاب اسلامی با تحریم‌های شدید سازمان ملل متحد و قطعنامه های شورای امنیت تحت ذیل هفت مواجه باشد و دولت یازدهم با این مشکلات مواجه بود.

روحانی در ادامه سخنانش گفت:‌ بالاترین دستاورد برجام گسترش انتخاب آزاد برای ملت ایران است.

رئیس‌جمهور همچنین گفت:‌در اشتغال گرچه بسیار عقب هستیم ورود نسشل جوان ما به بازار کار و نیروی فعال کار در بهار امسال کم سابقه بوده است.   روحانی صحن علنی مجلس را ترک کرد

حسن روحانی رئیس‌جمهور که صبح امروز برای دفاع از 3 وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، ارشاد و ورزش و جوانان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حضور یافته بود، دقایقی قبل صحن پارلمان را ترک کرد.

رئیس‌جمهور در این نشست، در سخنان یک‌ساعته خود به دفاع از برنامه‌ها و صلاحیت سه وزیر پیشنهادی خود پرداخت.

پس از پایان سخنرانی موافقان و مخالفان وزرای پیشنهادی، رأی‌گیری به صورت دستی در صحن علنی پارلمان انجام خواهد شد.       *مخالفان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
پیشنهاد دانش آشتیانی برای «لائیک شدن» نظام آموزشی ایران   حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس شورای اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه 11 آبان) در جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت در مخالفت با برنامه‌ها و دیدگاههای وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، اظهار کرد: برنامه‌هایی که آقای دانش‌‌آشتیانی ارائه کرده است فقط در مقام شعار است و قابلیت اجرا ندارد.

وی ادامه داد: مشکل امروز ما همین است که عده‌ای که در گذشته هم مسئولیت را داشتند در راستای اجرای اصل 30 قانون اساسی برای گسترش آموزش دولتی اقدامی نکرده‌اند.

فلاحت پیشه با اشاره به برنامه‌های ارائه شده توسط وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: شما در برنامه‌های پیشنهادیتان تاکید کرده‌اید که نظام آموزش و پرورش را بر اساس تعهدات بین‌المللی در قالب یونسکو و یونیسف که در نظامهای لائیک غربی شکل گرفته‌اند سامان می‌دهید. اگر دانش‌آموزان بخواهند هر مسئله‌ای را در فضای آموزش و پرورش یاد بگیرند این مسئله با آموزه‌های دینی ما در تضاد است و ما نگرانیم که این تفکرات غلط بر متون درسی ما اثر بگذارد.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس افزود: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در بخش دیگری از برنامه‌های خود به تمرکز بر‌ اجرای مضامین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بررسی محتوای این سند اشاره کرده است که این مسئله یعنی بازگشت به عقب و مشکل ما هم اجرا نشدن این سند است که تازه وزیر پیشنهادی می‌خواهد به بررسی آن بپردازد.

وی با اشاره به سوابق تحصیلی و مدیریتی دانش آشتیانی گفت: تحصیلات شما در حوزه مهندسی راه و ساختمان و مهندسی زلزله است که با فضای فکری و مدیریتی آموزش و پرورش همخوانی ندارد. علاوه بر آن سوابق اجرایی شما هم با حوزه آموزش و پرورش مرتبط نیست و شما در مدیریت مجموعه مدارس مفید که از اشرافی‌ترین مدارس غیردولتی است و تجمعات صورت گرفته در این مجتمع در ایام فتنه باید پاسخگو باشید.

فلاحت پیشه با انتقاد از تغییرات صورت گرفته در کابینه خطاب به روحانی گفت: ضعفهای مدیریتی و مفاسد اقتصادی بیش از تحریم به ما آسیب زده است و انتظار این بود که کابینه دولت در این حوزه‌ها ترمیم می‌شد.     عباسی:آقای روحانی! ۸ هزار میلیارد صندوق فرهنگیان چه شد

رئیس جمهور دیر آمد/ سخنان «اقتصادی» و «برجامی» روحانی در روز رای اعتماد به وزرای غیراقتصادیاسدالله عباسی نماینده مردم رودسر و املش در جلسه امروز (سه‌شنبه، 11 آبان) خانه ملت که به رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت اختصاص داشت در مخالفت با احمد دانش‌آشتیانی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در سخنانی  خطاب به رئیس جمهور گفت: چرا باز هم طبق معمول آقای روحانی همواره مشکلات کشور را به گردن دولت قبل می‌اندازید؟

وی افزود: آقای رئیس جمهور درباره مسائل مربوط به صندوق ذخیره فرهنگیان توضیح شما کافی نبود. ما هم نمی‌گوییم در این صندوق اختلاس صورت گرفته، 8 هزار میلیارد تومان از پول بیت‌المال و فرهنگیان کجا رفته است و عدم وصول از سوی چه کسانی است؟

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با تاکید بر اینکه کمیته تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان مجلس در زمینه رسیدگی به حسابهای این صندوق شفاف‌سازی خواهد کرد، گفت: ما نمایندگان هم شعار و ما ادراک مالصندوق را سر نخواهیم داد.

عباسی همچنین از رئیس جمهور به دلیل اینکه حقوقهای نجومی صحبتی نکرد انتقاد و اظهار کرد: در جریان استیضاح آقای فانی وزیر سابق آموزش و پرورش انتظار این بود که تیم دولت به کمک وی بیاید و در جهت رفع مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان اقدام کند و مانند مجلس هفتم که آقای حاجی استیضاح نشد، آقای فانی نیز استیضاح نشود.

وی اضافه کرد: در آموزش و پرورش و بین معلمان افراد تحصیلکرده داریم که می‌توانیم اداره امور این وزارتخانه را برعهده بگیرند، اینکه فردی از میان آنها برای تصدی وزارت آموزش و پرورش انتخاب نمی‌شود، بی‌احترامی به نظام آموزش و پرورش است.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با بیان اینکه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تخصصی برای اداره این وزارتخانه ندارد، افزود: دانش آشتیانی فقط می‌تواند در امر نوسازی مدارس مثمر ثمر باشد که این کافی نیست.

عباسی گفت: مدرسه مفید اصلا ارزشی برای دولت و بازرسی دولتی قائل نمی‌شود که ما نسبت به این موضوع نیز انتقاد داریم.

وی اضافه کرد: برنامه‌های آقای دانش آشتیانی معطوف به مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان نیست. برنامه‌هایی که وی ارائه داده در 9 ماه تا پایان دولت یازدهم قابلیت اجرا ندارد.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس خطاب به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید کرد: تحول بنیادین در آموزش و پرورش در این 9 ماه در برنامه‌های شما دیده نشده، با توجه به برنامه‌هایی که شما ارائه کرده‌اید برای این کار چه اقدامی باید انجام داد؟

عباسی یکی دیگر از ضعفهای برنامه پیشنهادی وزیر آموزش و پرورش را بی‌توجهی به سند محتوایی آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: ما انتظار داشتیم در رابطه با مطالبات بازنشستگان فرهنگی در برنامه آقای دانش آشتیانی مطالبی عنوان می‌شد که متاسفانه اینطور نبود.

وی تاکید کرد: ساماندهی مربیان پیش‌دبستانی و توجه به دانشگاه فرهنگیان جزو موضوعاتی است که در برنامه‌های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش موضوعی گنجانده نشده است. امروز صدها کلاس درس بدون معلم و یا با استفاده از افراد کم تجربه آموزشی اداره می‌شود.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با بیان اینکه توازن جنسیتی آموزشی در ایران به هم خورده است، افزود: دبیران متوسطه امروز در مقطع ابتدایی تدرسی می‌کنند که این ضعف نظام آموزشی است.

عباسی خطاب به رئیس جمهور خاطرنشان کرد: آقای روحانی همه مشکلات موجود امروز کشور را نباید به گردن دولت قبل انداخت، این مشکلات وجود دارد و باید حل شده و شما نیز باید پاسخ دهید.        بازداشت «دانش‌آشتیانی» در فتنه ۸۸   سخنان «اقتصادی» و «برجامی» روحانی در روز رای اعتماد به وزرای غیراقتصادی/ بازداشت «دانش‌آشتیانی» در فتنه ۸۸سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین  و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 11 آبان‌ماه) خانه ملت در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: زمانی که دانش آشتیانی عضو شورای عالی تالیف کتب درسی بود، درس شهید فهمیده حذف شد.

وی با بیان اینکه ترمیم کابینه باید در راستای بیکاری فزآینده انجام می‌شد، افزود: دانش آشتیانی بازیگر نقش اول فتنه و بازیگری سیاسی است.

نقوی حسینی با اشاره به سوابق دانش آشتیانی در فتنه 88 گفت: ایشان تنها مدیر مدرسه‌ای است در تهران که از بین 3 هزار مدیر مدرسه در رابطه با فتنه 88 بازداشت شده است.
      موافقان وزیر پیشنهادی وزیر آموزش و پرورش      سروش: پاسخ‌گویی درباره صندوق ذخیره فرهنگیان اولویت آموزش و پرورش باشد    ابوالفضل سروش نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت در موافقت با وزیر پیشنهادی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: مهمترین دلیل بنده برای موافقت با آقای دانش آشتیانی این است که به نمایندگان تاکید کنم در شرایط فعلی و با وجود مشکلات آموزش و پرورش باید به محورهای مهم آموزش و پرورش که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده است، توجه کنیم.

وی افزود: این مهم را در برنامه‌های آقای دانش آشتیانی دیدم و به این دریافت رسیدم که ایشان قادر به راهبری و انجام این کار است. هدف اصلی آموزش و پرورش مطابق سند تحول بنیادین چنین ترسیم شده که تربیت انسانی مومن، معتقد به معاد و آشنا به مسئولیت‌ها و وظایف در برابر خدا، خود، دیگران، حقیقت‌جو، صلح‌جو و... ولی آنچه که خروجی آموزش و پرورش کنونی ماست، با آنچه که باید باشد، تفاوت ماهوی دارد و رسیدن به این هدف نیز با وضعیت کنونی وزارت آموزش و پرورش ناشدنی است.

عضو فراکسیون امید در مجلس افزود: نظام آموزش و پرورش بر آموزش تکیه دارد نه بر فعالیت. در حالی که همیشه فعالیت بهتر از آموزش بوده است. افزایش محفوظات اساسا هدف نیست و مباحث مرتبط با موضوعات تخصصی علاقه‌مندان طی دوره‌های تخصصی در مراحل بالاتر خواهند آموخت.

سروش ادامه داد: تمرکززدایی باید در دستورکار آموزش و پرورش قرار گیرد اکنون مدارس فاقد اختیارات کافی هستند و ادارات و وزارتخانه در بسیاری از مسائل تصمیم می‌گیرد. واگذاری امور از جمله تصمیم‌گیری موجب ظهور ابداعات و نوآوری‌ها می‌شود و احساس اشتراک در هدف را به همه اجزای یک سیستم منتقل می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از حجم بالای نیروی انسانی در آموزش و پرورش گفت: این حجم با وضعیت آموزشی ما تناسب ندارد و به صورت مناسب نیز سازماندهی نمی‌شود. اکنون نسبت کارکنان به دانش‌آموزان از استانداردهای جهانی وضعیت بهتری دارد اما نسبت کادر آموزشی نسبت به دانش‌آموزان پایین‌تر از سطح جهانی است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به اولویت‌های آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: حل مشکلات معیشتی معلمین اعم از مطالبات معوق، بیمه طلایی و... تامین منزلت و جایگاه معلمان و فرهنگیان در قیاس با اقشار دیگر جامعه و دیگر کارمندان دولت، تمرکززدایی و سپردن کارها به مدارس، تامین بودجه مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش، مشارکت دادن فرهنگیان در برنامه‌های مدارس، به رسمیت شناختن تشکل‌های سیاسی، فرهنگی و صنفی فرهنگیان، پاسخگویی شفاف و روشن درباره عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان از اولویت‌های آموزش و پرورش است.

سروش تصریح کرد: بنده به آقای دانش آشتیانی رای می‌دهم زیرا هر 13 بند برنامه‌های وزیر پیشنهادی را مطالعه کردم و معتقدم این برنامه‌ها کاملا می‌توانند، اجرایی شوند. به وی رای می‌دهم زیرا به حفظ وضع موجود رضایت نمی‌دهد و از استمرار گفتمان تحول در آموزش و پرورش و بررسی محتوایی سند تحول بنیادین و برنامه درسی و ملی صحبت می‌کند.

وی ادامه داد: بنده به دانش آشتیانی رای می‌دهم زیرا در برنامه‌هایش به تقویت آموزش مدیران و ایفای نقش رهبری و آموزشی و پرورشی تاکید می‌کند. به وی رای می‌دهم زیرا در برنامه‌اش تمرکز در وزارت آموزش و پرورش را قبول ندارد و از نقش شورای آموزش و پرورش استانها، مناطق و مدارس متناسب با مقتضیات آموزشی صحبت می‌کند و به آن عمل خواهد کرد و در سیاستهای اجرایی به جلب مشارکتهای نهادهای ملی و منطقه‌ای تمرکز دارد.   سخنان نماینده اصلاح‌طلب در حمایت از دانش آشتیانی   سخنان «اقتصادی» و «برجامی» روحانی در روز رای اعتماد به وزرای غیراقتصادی/ بازداشت «دانش‌آشتیانی» در فتنه ۸۸حجت‌الاسلام مهدی شیخ نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 11 آبان) پارلمان در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش که خود این سخنان را احساسی خواند، اظهار کرد: ما تا کی می‌خواهیم به این روند بی‌اخلاقی در سیاست کشور ادامه دهیم؟
وی افزود: فردی وارد سیاست ما شد و سالها نیروها را به جان هم انداخت. با پشت پا زدن به اخلاق، تخصص و نظارت مجلس بر دولت نیروها را هدر داد، به کجا می‌رویم؟ ا?
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 1.371 seconds.